Nyt på Sjove-billeder.dk
Konkurrencer
på nettet

Få sjove ting i din indbakke

Vi spammer ikke og din e-mail bliver ikke videregivetSjov jokeBlondine-jokes (3)

(16408 hits)

   
Den anden dag var der en af mine kønne veninder der ringede til mig og fortalte, at hun var godt træt af alle de jokes der laves om blondiner, hun påstod at det var fordomme som hun absolut måtte til livs.

Jeg må lige oplyse at hun selv er en blondine, ret smuk i øvrigt !

Nå, men videre fortalte hun mig, at hun nu ville gå ud og købe det største puslespil hun kunne få, og det ville hun så samle og derved bevise, at blondiner ikke er så dumme som mange gør dem til.

Nogle dage senere ringede hun igen og var dybt frustreret, hun havde problemer med at samle puslespillet. Jeg fortalte hende, at jeg plejede at finde hjørnerne først og samle derfra, men hun påstod at der ingen hjørner var og at hun havde været alle brikkerne igennem op til flere gange.

Jeg kunne fornemme, at det var noget der gik hende meget på, og da jeg nu er en flink fyr tilbød jeg at komme over og ligesom forklare hende teknikken i at samle et puslespil.

Det første der slog mig, da hun præsenterede mig for puslespillet var "TAK FOR KAFFE", men da jeg endnu ikke var blevet budt på en kop, sagde jeg til hende :

Nu går jeg ud i køkkenet og sætter vand over til en kop kaffe og i mens kan du samle cornflakesene op i pakken igen

» Send joke på email

5 tilfældige sjove billeder

sund_fisk.jpgrejsning-i-julelysene.jpgdet-var-draaben.jpgkanin-unge.jpggumle,-gumle.gif

Direkte link til denne side:
» http://w.sjove-billeder.dk/?vitser=Blondine-jokes_(3)&side=sjove_jokes


» Tilføj som favorit » Link til Sjove-Billeder.dk » Tip en ven » Sjove filmklip » Mail til Sjove-Billeder.dk » Læs om HDTV
Sjove-Billeder.dk på Facebook. | Andelslejlighed sælges: Andelsbolig på Østerbro


Brug FindDato.dk med dine venner.