Nyt på Sjove-billeder.dk
Konkurrencer
på nettet

Få sjove ting i din indbakke

Vi spammer ikke og din e-mail bliver ikke videregivetSjov jokeAfsmitning

(28834 hits)

   
En yngre mand, der levede alene, havde for vane at gå i bad hver morgen, inden han skulle på arbejde.

En morgen opdagede han, mens han stod under bruseren, at den ene testikel havde fået et svagt blåt skær. Han undrede sig, men fortrængte dog sin oplevelse indtil næste morgen, hvor han igen stod under bruseren og var i færd med at sæbe sig ind.

Forfærdiget opdagede han, at testiklen ikke længere kun var svag blå, men mørkeblå - ja nærmest sort. Hurtigt kontaktede han sin læge, der ønskede at se ham til undersøgelse med det samme!

Lægen undersøgte manden og meddelte bedrøvet, at der nok ikke var anden udvej end operation. Trøstende fortalte lægen dog, at mange mænd levede med kun en testikel, ja faktisk kunne man sagtens undvære en.

Den unge mand blev indlagt og hasteopereret, og allerede en uge senere var han tilbage på arbejde.

Efter ca. 1 uge opdagede han en morgen, at den anden tilbageværende testikel var begyndt at blive blå, og skyndte sig derfor at kontakte lægen, der igen undersøgte ham, og bedrøvet måtte forklare, at det var et tilbagefald, og der ikke var anden udvej end endnu en operation, men så ville der heller ikke komme flere tilbagefald - af gode grunde!!

Manden blev igen hasteopereret og som sidst, så var han udskrevet og tilbage på arbejde efter ca. en uge.

Tiden gik, og ca. 2 uger efter den sidste operation stod han en morgen under bruseren og var i færd med at sæbe sig ind. Pludselig opdagede han, at selve tissemanden var blevet blå, ikke blot lys blå, men mørk blå-sort.

Forfærdet kontaktede han lægen, der denne gang i telefonen kunne berolige ham med, at laboratoriet undersøgelsen viste, at det blot var hans nye cowboybukser, der smittede kraftigt af!» Send joke på email

5 tilfældige sjove billeder

gumle,-gumle.gifensom-killing.jpgsmertefuld-takling.jpghunde-stol.pngglad-hest.jpg

Direkte link til denne side:
» http://w.sjove-billeder.dk/?vitser=Afsmitning_&side=vittigheder_jokes


» Tilføj som favorit » Link til Sjove-Billeder.dk » Tip en ven » Sjove filmklip » Mail til Sjove-Billeder.dk » Læs om HDTV
Sjove-Billeder.dk på Facebook. | Andelslejlighed sælges: Andelsbolig på Østerbro


Brug FindDato.dk med dine venner.